Vă întâlnesc la expoziția Automechanika Shanghai!

Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_04


Vă întâlnesc la expoziția Automechanika Shanghai!

Automechanika Shanghai 2017
Booth NO .: 3F68 în hala 3
Data: 29 noiembrie - 2 decembrie 2017
Adăugați: Centrul Național de Expoziții și Convenții (Shanghai), China.
Site-ul: http://


Timpul zboară, Automechanika Shanghai 2017 își va deschide porțile în doar două săptămâni! Automechanika Shanghai este cel mai mare târg comercial din Asia dedicat pieselor auto, accesoriilor, echipamentelor și serviciilor. În acest an, târgul este așteptat să primească în jur de 6.000 de expozanți din 42 de țări și regiuni și va găzdui unele dintre cele mai recente progrese atât din industria auto globală, cât și din cea autohtonă. Deschis în perioada 29 noiembrie - 2 decembrie 2017 la Centrul național de expoziții și convenții din Shanghai, China, târgul își va deschide porțile către aproximativ 130 000 de vizitatori și jucători importanți din industria automobilelor. Spectacolul și-a construit reputația de eveniment de industrie pentru schimbul de informații, marketing, comercializare și educație, care servește scopului industriei de automobile din componente și componente, reparații și întreținere, accesorii și personalizare și electronică și sisteme.

China-Lutong este încântată să anunțe că vom merge la Shanghai în noiembrie pentru a participa la Automechanika Shanghai 2017. Numărul nostru de cabină este 3F68 în Sala 3. China-Lutong este unul dintre furnizorii excelenți de sisteme de injecție cu combustibil pentru motoare de vehicule și componente conexe în China, cu mai mult de 30 de ani de experiență, China Lutong este lider în piața pieselor de schimb auto. Sunteți încântat să vizitați cabina noastră 3F68 în sala 3.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Shanghai, cel de-al doilea mare târg comercial Automechanika din lume pentru piese auto, accesorii, echipamente și servicii. Exponatele includ o gamă largă de piese ale motorului Diesel, inclusiv rotorul de cap (piese de pompă VE), duza, plunjerul / elementul diesel, supapa de livrare, supapa de control, duzele de comună, discul Cam, kiturile de reparare, pompa de alimentare și pompa VE produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele internaționale, folosind materii prime de clasă superioară și tehnologie de vârf. Datorită finisării netede, a construcției rigide și a duratei de viață mai îndelungate, gama noastră de produse este apreciată de clienții noștri valoroși. Expertiza noastra tehnica, serviciile responsabile de clienti si angajamentul de imbunatatire continua, sustinut de investitii sustinute, vor asigura reputatia China Lutong pentru produse fiabile, de inalta calitate, inovatoare.

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la Automechanika Shanghai 2017!

Pipe Metal Laser Cutting Machine

Pipe laser cutting machine can achieve the pipes multi-angle precision processing to fulfill the processing requirement. Professional tube metal laser cutting machine is used for cutting square tube, rectangular tube, oval tube, waist type tube, hexagonal tube, etc. Machine is available for the pipe size from dia 14mm-350mm.

tube laser cutting machine, tube metal laser cutting machine, pipe metal cutting machine

Ande Laser Intelligent Equipment (Guangdong) Co., Ltd. , https://www.andelaser.com